Home › Over Van Loon

Over Vastgoed Van Loon

Gazet van AntwerpenVastgoed Van Loon in Gazet Van Antwerpen: Aannemer koopt verwaarloosde Mechelse panden op

Vastgoed Van Loon is de overkoepelende naam voor de familiebedrijven van de familie Van Loon die zich als projectontwikkelaar specialiseert in de bouw en verkoop van residentieel gelegen appartementen en woningen, die helemaal instapklaar en op maat van de klant geleverd worden.

Wie zijn wij?

Vastgoed Van Loon richt zich op het ontwikkelen en bouwen van de appartementen in zowel stedelijke en landelijke gebieden. Wij vinden dat onze projecten een meerwaarde moeten zijn voor de omgeving, maar ook een goede belegging op lange termijn voor de kopers.

Het familiebedrijf bouwde onder leiding van Louis Van Loon eerst een stevige poot uit in de regio Kempen maar spreidt reeds jaren zijn vleugels geleidelijk aan uit naar de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 hebben wij al een aanzienlijk aantal projecten gerealiseerd, waar kwaliteit, stielkennis, snelheid van uitvoering en klantentevredenheid hoog in het vaandel gedragen worden. Als u een appartement op plan koopt, werkt u best samen met een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak. Wij zijn een familiebedrijf waardoor de communicatie met de klant op een uiterst vlotte manier verloopt. Belangrijk zijn natuurlijk ook de solide financiële basis en bankrelaties die onontbeerlijk zijn voor het ontwikkelen van projecten op dit niveau!

Wat doen wij?

Vastgoed Van Loon is de initiatiefnemer bij het ontwikkelen van grote bouwprojecten. Onze missie is het kopen en financieren van de grond of het te verbouwen gebouw. Een architect tekent volgens zijn aanwijzingen de plannen en zorgt voor de vergunningen. De aannemers ruwbouw en afwerking bouwen onder onze supervisie het project volgens vooraf afgesproken budgetten en kwaliteitsnormen. Finaal worden de appartementen of woning verkocht, met respect voor alle geldende wetgeving.

Wat zijn onze sterke punten?